SLUŽBENE STRANICE OPĆINE MARIJA GORICA

Tel: +385 (0)1 33 96 655 / E-mail: marija.gorica@email.t-com.hr

  vukovar svijece
  Pozivamo mještane Općine Marija Gorica da nam se pridruže u nedjelju, 17. studenog 2019. godine u 17:00 sati, u paljenju svijeća i molitvi na trgu ispred OŠ Ante Kovačića u Mariji Gorici u znak sjećanja na žrtve Vukovara i sve poginule hrvatske branitelje.
  NAČELNICA
  Marica Jančić

  mikročipiranje pasaOpćina Marija Gorica financirati će troškove označavanja - mikročipiranja pasa na području Općine Marija Gorica, a na temelju Ugovora o dodjeli sredstava broj 184-03-4-19, sklopljenog između Općine Marija Gorica i Zagrebačke županije, kojim je za financiranje programa kontrole populacije napuštenih pasa na području Zagrebačke županije – mjere označavanja pasa Općini Marija Gorica dodijeljena potpora u iznosu od 10.000,00 kn.

  Općinska načelnica objavila je javni poziv za podnošenje zahtjeva za financiranje troškova mikročipiranja pasa na području Općine Marija Gorica, temeljem kojeg će se vlasnicima pasa troškovi mikročipiranaj financirati sa iznosom od 100,00 kn s PDV-om.

  Zahtjev za financiranje podnosi se Općini Marija Gorica nakon izvršene usluge mikročipiranja pasa. Obrazac zahtjeva dostupan je na mrežnoj stranici Općine Marija Gorica www.marija-gorica.hr ili se može preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Marija Gorica, Gorička 18/a, Marija Gorica.

  Pravo na financiranje troškova imaju vlasnici pasa s prebivalištem na području Općine Marija Gorica.

  Na financiranje troškova nemaju pravo vlasnici koji su uzgajivači pasa koji imaju rješenje o registraciji te su upisani u upisnik uzgoja koji vodi nadležno tijelo te vlasnici lovačkih pasmina pasa i drugih pasmina pasa koji su upisani u evidenciju Hrvatskog kinološkog saveza i pod njihovom kontrolom provode razmnožavanje.

  Mikročipiranje je zakonska obveza skrbnika pasa, a kazne su do 6.000,00 kn.

  Javni poziv
  Obrazac zahtjeva

  naslovJoš je jedna Štruklijada, štrudlijada i kestenijada iza nas.

  Trudili smo se da svaki posjetitelj nađe ponešto za sebe, da se bar na kratko opustimo i družimo uz štrudle i štrukle, daleko od stresne i užurbane svakodnevice.

  Zahvaljujem se na pokroviteljstvu Predsjednici Republike Hrvatske i Zagrebačkoj županiji, te državnom tajniku Tugomiru Majdaku koji je u ime predsjednika Vlade RH, Andreja Plenkovića i ministrice poljoprivrede Marije Vučković, pozdravio brojne goste i posjetitelje te otvorio manifestaciju koja slavi hrvatsku baštinu kroz plodove i hranu vrijednih OPG-ova i domaćica ovog kraja. Zahvaljujem se članicama i članovima Udruge Marijagorička zipka, Trsje, OŠ Ante Kovačića, vrtiću Bambi, DVD-u Marija Gorica, DVD-u Bijela Gorica i DVD-u Trstenik, KUD-u Zgubidan, KUD-u Januševec, KUD-u Mihovil Krušlin, Udruzi Brdovčanke, Plesnoj udruzi Ritmokracija, grupi Maestral, Vanessi Jakac, voditelju manifestacije Adamu Končiću, uzvanicima, svim natjecateljima, posjetiteljima, izlagačima, konjarima, a ponajviše vrijednim rukama koje su pripremile štrukle, štrudle i kestene i svim onima koji su na bilo koji način pomogli da ova tradicionalna manifestacije ostane u lijepom sjećanju posjetiteljima Marije Gorice.

  Stranica 1 od 40

  goricki trg 3d

  Logo izboriZaEu2019 2

  ljeto u mariji gorici

  proracunopcina2018

  Copyright © 2018. Općina Marija Gorica. Sva prava pridržana.All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

  Please publish modules in offcanvas position.